lite granna regnit lixom

bara för att driva tiden gick jag och några homies till en affär och kexa godis. efter det äventyret gick vi till ett övergivet omklädningsrum och prata om hur ösigt det är när vuxna slåss på kräftskivor.

kvällens tips : snetänd aldrig på LCD i Obbsan.


Bio, koffein och punk

Lördagen var en tämligen lam dag fram tills på kvällen då jag åkte och glutta en smula på bio med ett gäng bekanta. det var trevligt, filmen var dock lite smårostig, Supersugen hete den.

efter bion bar det som i fredags återigen iväg till brottby där jag "hookade up" med ett gäng xboxspelande, kaffedrickande, svettiga och fräsiga banditer på lindgårdsvägen, wow. klockan var vid det här laget ungefär 01:00. efter uppehållet på lindgårdsvägen gick jag och simon hem till honom och hängde med hans brorsas kåmpizar ett slag. vi fick bland annat under nattens gång vittna ett inte minst sag triumferande framträdande av det relativt nystartade punkbandet "Levende Frukter" (jag tror det hete så), det var ösigt.

Tack för idag!

dagens tips : om du ser en björn, hälsa artigt.

image3

En minst sagt ösig fredagskväll

Igår kväll var jag på sista inspelningen av Boston Tea Party med Filip och Fredrik. Det var en tämligen fräzig upplevelse. Efter inspelningen gick jag och resten av de som jag var med ner från läktaren och börja prata om lite allt möjligt med Fredrik Wikingsson, han var en väldigt trevlig person. de togs också lite kort som inom den snaraste framtid kommer läggas upp.

efter inspelningen bar det av till brottby för att chilla en smula. kvällen slutade med "Gredos-supande 92:or vars favoritpratämne bestod av Bruce Springsteen" inget fel på det men det var hur som helst kvällens slut.

Morsning korsning Barnförlossning!


Mannen på bilden (Thomas Ravelli i det här fallet) visar på ett ungefär hur glad jag var igår.

image2


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0