Är det du eller jag som låter?

  • Sen sist jag skrev ett blogginlägg har jag blivit arresterarad av polisen, vart på Stampen och duckit öl (därav arresteringen), infiltrerat åva under ett vattenkrig, förstört en mobil genom att klämma den i en dörr,  druckit  jättelite mjölk och plockat 4 rabarber. Lite mer saker har hänt sen sist jag bloggade, jag kände att det räckte bara.

    I övrigt har veckan varit bra. Jag har bakat en tårta i form av en rollator.

    Dagens tips : Det är lättare att dricka upp och ned än vad det ser ut.




Rave i Tantolunden och dubbelkola i Tyresö

jag vet, jag vet, ni har väntat på det här ögonblicket, när Anton uppdaterar sin blogg!

jag har tänkt att skriva en helgrapport isället för en tripprapport som man skriver på det fantastiska knark-forumet flashback.

Hur som helst tillbringade jag några relativt kalla, trevliga och psykiskt disorienterade timmar i tantolunden,södra  stockholm (jätte-indie och fashion). man tror inte att man ska få uppleva så mycket grejer på den kväll men det gör man när man minst anar det. jag fick bland annat vittna en man som hade penetrerat grillspett genom sin arm, han gick stolt fram till mig och hälsade och visade vad han hade att visa, alltså ett grillspett genom underarmen. han tyckte att det var ett lämpligt "paty-trix". jaja, kvällen går vidare och jag får uppleva rejvare som spontandansar  själva med mp3-spelare i öronen, jag får uppleva otroligt roliga samtal mellan olika människor från stockholms mest fruktate kulturer, däribland "Hardcore-metal-overweight-människor" och arga påtända "Dr.Alban wannabees". metal-mannen blir fruktansvärt skrämd av den aggresiva troligtvis afrikanska mannen som talade obehagligt likt som Dr-Alban (jag kommer kalla honom för Dr.alban framöver). Metal-mannen försöker lugna ner Dr.alban genom att fråga honom om han tycker om den Amrikanska hip-hopgruppen N.W.A. som står för NIGGAZ WITH ATTITUDE. Dr.Alban blir inte helt oväntat argare p.g.a. den dumma förfrågan om han gillade NWA
 bara för att han var svart, jag kunde verkligen se hur metal-killen känna lukten av sina sista sekunder... nää så rädd blev han inte, men det var kul o se.

Jag och marie åkte sen hem och kollade på Napoleon Dynamite och drack fanta, inte öl.


 kvällens tips : Om du någon gång vill komma vidare i en tävling, anmäl dig till talang 2009.

image19


RSS 2.0