Racing sheeps

hej hej gott folk! klockan är 4. Jag har hittat en fantastiskt kul sport... Får-racing

kvällens tips : Bjud på mjölk.

image18

Fy fan för fem koppar kaffe.

jävlar i helvete vad jag mår pissigt för tillfället. jag har ingen aning om varför jag mår som jag mår. jag menar inte att jag mår dåligt på ett sånt där töntigt psykiskt sätt, där de flesta skulle lagt upp en mörk bild på bilddagboken och klistrat in den sorgligaste låttexten de känner till som bildtext. Jag känner mig typ väldigt konstig i hela kroppen typ som en blanding av bakfylla och stress med lite grädde på. Jag börjar tänka på för tok på konstiga saker och tänker framför allt på onödiga saker som typ vad som skulle hända om man skickar ut en sån där badboll som man kan få gratis på bilmackar om det är nån prämiär för någon ny GB glass ut i rymden, visserligen brukar jag har relativt skumma funderingar, men just ikväll förökar sig de här ideerna som upphetsade kaniner. jag skulle helst bara vilja chilla men det går inte riktigt, jag är fattig och fick inte i mig några våfflor alls. Jag tillagade dock pannkakstårta till frukost vilket jag tyckte var ganska radikalt och fränt.

Jag har gått och funderat ganska mycket på hur i helvete jag ska bli rik? För rik kommer jag att bli. jag känner på mig att inom en snar framtid kommer jag komma på en genial idé som kommer sälja som smör typ i något land i Asien, eller asså jag vill inte låta fördomsaktig men jag har bara fått för mig att folk i asien är mer köpglada än folk i andra länder. Jag har kommit på ett flertal ideér som skulle kunna gå runt men inte som jag skulle kunna bli miljonär på. jag tänker inte vara så dumm och förtälja som här på min världsberömda blogg. hur som helst kom jag att tänka på hela det här pengartänket när jag såg ett gäng stå och sälja våfflor med kaffe för tio kronor på våffeldagen, det är ju en fullkommligt brilljant idé, grejen är att den är så uppenbar att ingen kommer på att genomföra skiten, och det är sånt som folk tjäner stora cash på. tillexempel pocketshop, det var nån halvklippsk svenne som kom på idén att sälja pocketböcker relativt billigt för att de var lättare att bära med sig på tunnelbanan eller bussen. det är ju en brilljant idé i sig det också. men det gäller bara att komma på det nästa självklara försäljningsknepet. jag tror att chansen att göra något nytt inom internetområdet är i stort sett kört eftersom det säkerligen är flera miljoner som just nu försöker slå igenom med något nytt som har med internet att göra, då de säkert blivit inspererade av skaparna av youtube och andra sajter som sålts för fantastiskt mycket pengar. jag tror inte heller på att göra något nytt inom försöken att rädda jorden från dess undergång med tanke på växthuseffekten och hela det där köret p.g.a. att det redan är å många som redan jobbar på det. man ska helt enkelt inte försöka satsa på sånt som är populärt att satsa på, det låter ju rätt logiskt. fan vad jag vill bli rik. Nej jag tror inte att pengar är lycka, men tänk vad skönt att slippa bry sig om dem.

Dagens tips : Det suger att överdosera kaffe.

image17

Finska Rivieran.

Fy tusan vilket jävla väder vi har haft i påsk! Med tanke på vädret denna påsk kan man lätt bli lite deppig och dåsig i sina stunder, då vill jag tipsa folket om att man kan sola solarium för att pigga upp sig lite. Att bero på solarium så har jag hört vid flera tillfällen att det är stockholms undre värld som driver solarieverksamheten, det tycker jag låter jätteunderligt. varför har de Östeuropeiska bjässarna valt att just bossa runt i solariebranchen, när de lika gärna skulle kunna typ driva slakterier och djursjukhus som lätt kan betraktas som lite grövre och farligare verksamheter, vilket gör att bilden av den svenska maffian blir bra mycket råare... nu kände jag att det blev lite väl mycket nonsens på en gång, men det e smällar man får ta.

Nattens tips : Pissa aldrig i medvind, inte i motvind heller

E på Fullmoon festivalen

En jävla massa knark

Sent igår natt satt jag uppe och ströva runt lite på internet och slutade med att läsa om svenskar som förklarar deras upplevelser under påverkan av olika slags knark. Jag fastnade framförallt i ett forum där en kille i kanske 20 års åldern berättade om när han tuggade i sig E (ecstasy) på den tyska trance-festivalen Fullmoon  där det tydligen ska finnas offantliga mängder knark att inhandla. hur som helst förklarade den här mannen glatt hur han prövade ett gäng olika droger på den här festivalen och effekterna av knarket, någon gång hade han knaprat för mycket E och spytt men kort därefter blivit lite skönt hög, så det gjorde inte så mycket tyckte han. Han skrev också om den populära drogen DXM som en nyss dog av i åkerberga. Han tyckte det var en toppendrog och att alla borde prova den, vid det tillfället i texten fick jag en smygande känsla av att den här mannan inte kan ha alla hästar hemma. MEN, trotts hans mycket låga hjärnstandard lät det rätt så lockande att någon gång åka ner till den där tyska trance-festivalen och bara se på alla rejält höga och dansande ungdomarna, utan att pröva knarket själv förståss. Ytterligare en ny grej på saker att göra under ens livstid. åka till Fullmoon festival och bara se knarket brukas som aldrig förr!

kvällens tips : Vad du än gör, var inte besserwisser

image16

Klubb Feodalherren at Stampen.

I onsdags begav jag och min kompanjon Johannes oss till stampen för att agera åskådare till tre band. Banden vi skulle se och såg var We Got Sound, National medow och Bad hair day. alla banden var överaskande bra live. Jag känner att det är värt att nämna att detta var första gången jag var på en klubb och dessutom hade tillgång till att köpa hur mycket öl/bärs/bira/pilsner jag ville, det gjorde jag också. Det var väldigt trevligt där och jag kommer med största sannolikhet återvända till Stampen någon gång i framtiden.

Dagens tipps : Ska du dansa eller hoppa med någon sorts dryck i handen bör du ha bra koordination.

image15

8848 meter.

Ikväll har jag spenderat ganska lång tid framför teven. Jag fastnade direkt på discovery när jag som svensken säger "Zappade" bland kanalerna. hur som helst, på discovery gick ett program som handlade om hur knivigt det är att ta sig på på mount everest och hur stolta de var över att två Kazaker hade tagit sig upp utan syrgas och de skulle tydligen ha en massa cred för det. Då kom jag genast att tänka på den numera avlidna Göran Kropp som faktist inte bara kuta upp på berget utan syrgas, han hojade ta mig tusan från Sverige till Himalaya för att sen efter cykelturen klättra 8848 meter upp för världens högsta berg. Är det någon som ska ha cred så är det fan Göran!

kvällens tipps : Testa att äta upp ett helt äpple (inkl. kärnor och "veke")

image14

Tid för hjältar.

tra, la, la.

hm hm hm................ jag borde plugga matte o spela mer fotboll.

Dagens tipps : Finta höger gå vänster i den ädla sporten fotboll.

image13

Rallybilar och Barockmusik 8.

Hej! En dag som denna väljer jag att skriva om vädret då det är på håret till perfekt. Om man var på humör skulle man kunna gå runt i bommullsstoppade kortbyxor och flanellskjorta utan "probs". Jag skulle vilja skriva att jag och nåra kompisar var ute och avnjöt en riktigt fräsch latte med solen strålande genom mina nya "lastbilsstora prada-solbrickor" på Grodan. Men ack nej, jag detta inte kan skriva ty jag inte håller ill vid Grodan eller dricker latte då jag anser det vara en kärringdryck (nej, jag tycker inte latte är en kärringdryck men det passade bra att skriva det just där, sorry borry.) . Jaja, dagen har i övrigt varit bra.
image11

Fantomens Ninjamirakel 2.

Jag skrev nyss en fabulöst bra plan om hur man ska bli av med allt bloggande. Fast i sista etappen i smidandet av denna geniala plan kom jag på att jag inte ser bloggandet som ett problem och därför inte önskar att det inte fanns. hej och hå så det kan gå när inte hasspen är på... sa den blinde.

Jag vill klaga lite ikväll känner jag.
Idag var förstan dagen i skolan på ett flertal sköna lovdagar där mycket vila, chips, sömn, och häng ingick i. Hur som helst startade dagen med att jag gick ner 45 kilo i vikt. HUH!  NU LJÖG JU HAN!!!      

image10


Mjölk i kaffet?

Hej!

Nu när jag har miljontals läsare varje dag känns det som en sorts test borde genomföras.
Testen går ut på att ta reda på om det är mjölk i kaffet eller inte som gäller 2008?
För att rösta kommenterar ni helt enkelt på följande vis : skriv "MJÖLK" om ni tycker att det är gott i kaffet. Skriv "NEJ; JAG HAR INTE MJÖLK I KAFFET" om ni inte har mjölk i kaffet eller tycker att det är mesigt på något vis.
Jag är hjärtligt tacksam om ni deltar i undersökningen då jag funderat ohyggligt många timmar på detta.

Dagens tipps : Du kan rita på dig själv med permanenta markers om du vil ha en ny "look"

image9

RSS 2.0