En engelsman i stora äpplet

Idag efter skolan tog jag mig per fot till en kiosk som är placerad i min skola där jag inhandlade knäckebröd, vad det var för smak vill jag inte avslöja, det vore att gå på lite väl djupa vatten. hur som helst avrundade jag knäckebrödsätandet med en mustig chokladboll. Tätt inpå eftermiddagsfrossan begav jag mig mot mitt hem. Väl hemma åt jag ännu mer medans jag lyssnade på improvicerad jazz.
Resten av kvällen har jag lyssnat på "Englishman in New York" med Sting. dan har ett tämligen opassande trumsolo mitt i låtan. VÄRLDSFRED!

kvällens tipps : se besvärad ut om du vill se cool ut.

Sanningen om brösten

Tjockis.


loop the loop on the old banjo

Den inte minst sagt sagolika kariären jag fått efter starten av denna blogg har tagit mig med stormliknande känslor... H5N1

Vid denna punkt i mitt liv har jag tyvärr inte tid med detta oändliga bloggskrivande, jag har också vissa åsikter om bloggskrivandet. Bloggskrivandet är på tok för överskattat, hur intressant är det egentligen att veta om blondinbel.a valt sina röda skor istället för sina rosa på fredag för att de rosa gör att hon lätt kan se ut att vara under 34 år (ja, jag vet hon är 17), hon strävar väl att se ut som åtminstone 8 år äldre än vad hon är och har uppenbarligen lyckats då hon är författare av en av Sveriges populärste bloggar där hon utan tvekan framgår som minst 21, vill tillägga att jag inte har några större problem med det hela men att jag personligen inte tycker att det är så coolt/fränt som vilket 90% av sveriges befolkning födda mellan 1990-1993 tycker, det utgör ändå en ganska stor massa. 

Såhär 10 minuter efter att ha skrivit ovanstående skit känner jag som följande :  "fan, jag kunde ju ha druckit minst två liter juice och åtminstone ätit 8 bullar itsället för att ha skrivit det där, men vafan, bloggen är ju allt..." 

kvällens tipps : c-vitamin funkar perfekt med en mustig måltid.

RSS 2.0