Jordfräs

Jag vill bara klargöra för alla att jag från och med fredag bara kommer vara intresserad av saker som är gjorda i södra Europa eller andra delar av världen.

BLIR DET MER KRAFTFULLT MED CAPS LOCK PÅ?

kvällens tips : Inspektera din kropp noggrant.

Näsdusch

Det är obegripligt varför vissa börjar en mening med en svordom bara för att man ska förstå hur jävla energiladdad följande smörja kommer ha. a säger jag, nej säger nån annan idiot. bajs bajs bajs. Det är ju skönare att bränna på med något riktigt skruvat ord som kanske 1 av 20 har hört nån gång men vet inte riktigt vad det betyder. Aja! Nog med halvdassiga lektioner i hur man på ett propert sett inleder en mening som kommer bli mer proper än vad Uno Svenningsson någonsin kommer bli.

Kvällens tips : GET RICH OR DIE TRYIN'

Slaskklubba. TEST #1

piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsamt lång tystnad... ja. Idag ska vi titta på hur djur gör när de äter, det finns många olika sett. JAAAAG BYTER ÄMNEEEE            nu. åh gud vilket sug jag fick att typ skriva ner några mysiga rader från en fett skön låt. (räknar ner långsamt i huvudet) 3, 2, 1 "The smile on your face,.,  bla bla bla"
 
Dagens fråga : Anser du att "Jag Är En Vampyr" blev en sorts sommarplåga 2008? (skriv en valfri hundras om du tycker det. Om du inte tycker det skriver du bara ett "nej")


RSS 2.0