Kazantip. Wolrds best rave

Jag vet inte varför jag ens skriver i min blogg längre, pallar fan inte all press och kändisskap den genererar.

Jag tänkte bara lägga ut en proposition angående en fondstart där pengarna ska gå till en eventuell resa till nästa års super-rave på ön Kazantip som finns någonstans i det svarta havet. Ön är uppköpt av till större delen ryska köpmän som i folkmun skulle kunna kategoriseras till "Den ryska maffian", jag väljer dock att kalla dem för köpmän då jag tycker ordet "maffian" sätter en alldeles för tråkig prägel på det här 4-veckors-rave:et.

Väl anländen till Kazantip kan du i stort sett göra vad fan du vill, i sexuella banor såväl som att  klä di hur du vill. Det ska också finnas oerhörda mängder prostituerade kvinnor och män, hundar, barn och lämpliga sovplatser både för den som är singel och för hela familjen.

Rave:et ska enligt deras vanliga plan pågå i närmare 4 veckor, ungefär så mycket en normalbyggd människa pallar, notera då att beräkningen bygger på att människan i fråga bör få i sig anständiga mängder uppåt-tjack för att inte storkna totalt efter första veckan.

Nu kanske jag har målat upp en för er tråkig bild av Kazantip som bara innefattar droger och prostitution men det ska tydligen framföras ett flertal Dj-spelningar av för mig helt okända artister. Det kan bli kul.

Jag vill alltså starta en fond vars syfte är att få pengar till en resa till Kazantip nästa år. De pengarna som blir över efter resan kommer obegränsat att gå till mitt konto. Jag kan tänka mig att köpa en souvenir till de som hjälper mig att samla in pengar.

Dagens tips : Om det krisar, låtsas att du svimmar.

Kom! vi drar till Sydeuropa, de kollar typ inte leg där! GAAH

Som ni vet gillar jag att generalisera, i synnerhet om saker och ting jag inte är delaktig i. Hur ondskefullt ni än tycker det är så är det skönt.

Alla de där bilderna från "Den galna resan med girlsen" på Ibiza eller något annat trams känns väldigt upprepande nu för tiden. i 46 fall av 47 visas semestertagaren på bild, rakethånglandes med en nyvaxad local innehavandes smyghockey och eyeliner. Om inte det så står semestertagaren efter 18 neongröna absintdrinkar iförd nån jävla bumbibjörns-kjol på en bardisk omringad av ett gäng krigskåta 40+:are och tänker "WOW! varför i helvete bor jag i Sverige för när jag kan vara här hela tiden!?". Det är ungefär den bilden jag har fått av de där semesterna. Jaja, har dom kul så har jag kul.

Dagens tips: Hissa storseglet, då går det undan.

RSS 2.0