Byggnadsprojektens mästare

Oj vad det vilka bravader jag vart med om sen sista uppdateringen. Jag vet inte vart jag ska börja. förra helgen var najs, jag och några kamrater var hemma hos min gode vän johannes där det dracks en del alkoholhaltig substans, dock i måttliga mängder ty jag inte är en sån som dricker mig FÖR rund om fötterna these days. det var trevligt. historien bakom lagningen av alkoholen känns faktist värd att förtälja.

Historien om hur Anton och Jompa kirra alkoholen.

Vi begav oss till en kiosk i stockholms norra förorter för att vi hade hört att det skulle gå att införskaffa alkohol där. väl framme vid den här kiosken börjar en viss oro komma i och med att vi inte alls är säkra på att det kommer att gå och för att vi aldrig vart där eller känner någon där. jag kommer ihåg dialogen mellan "The Pusher" (langaren) och Jompa ganska bra så jag tänker helt enkelt skriva upp den här nedan.

Jompa -  Tja! asså här ni nå sprit eller?

The pusher - (han ser seriöst djupt in i Jompas ögon) Ja, fast bara två och dom ehhe eeh ee.... kostar 280

Jompa - (lycka fylls i kroppen för att det faktist funkar) amen ehee e e.. det låter väl bra. Vad säger du Anton ska vi slå till?

Anton - Ja, varför inte?

The Pusher - (Dyker upp från disken som en surrukat, kollar på jompa och visar med fingret att han ska följa med bort en bit från dörren så att han så diskret som möjligt ska kunna slänga ner flasken i Jompas väska utan att någon ska se det, då han verksamhet inte är helt legal. Han slänger ner vätskan i väskan med en näst intill blixtsnabb rörelse och pustar ut över att det gått bra)

Affären är över och vi går lyckliga där ifrån.

RSS 2.0