HV71 till Bohuslän nästa sommar!

TJABA!

Det liksom rycker i mitt högra ögonlock, megaskumt.


Dagens tips : Västen som visas på bilden kommer utan tvekan bli det mest sålda plagget 2008 sa en spåtant till mig. Köp den om ni vill känna er fräna som Pölsa t.ex.

image8

Bravader i Belgien

Idag har jag lärt mig mycket.

1. Holländare äter pomfrittes på när de åker tåg väldigt ofta.

2. Rakblad är vassa

3. Min perkulator slutar inte koka

Just nu när jag skriver känner jag en påtagande smärta i vänstra delen av mittpartiet i min mage.

image7

Shopping i Arninges industriområden

På morgonkvisten när jag vakna slog mig tanken att jag borde åka till Arninge och kolla vad de har att erbjuda i klädväg. Väl i arninge med min trogna kompanjon Jacob spottade vi en outlet som ändå låg på väg till K-RAUTA som var resans mål, vi gick in på outleten och kollade oss runt lite, snylta en kopp väl koncentrerat kaffe och kollade på för stora och relativt fula kläder. Jacob inhandlade ett skärp för 49 kronor.

På K-rauta köpte jag en flannelskjorta för ett minst sagt överkommligt pris, Jacob köpte en NWA-insperad collegetröja som var svart. För att vi skulle lugna ner oss efter chockpriserna på k-rauta tog vi en fika där bestående av en Delicato chokladboll och en kopp taskig kaffe.

Dagens tipps : Shoppa i Arninge!

image5

perkulatorns flykt 3.

Hej hej hej o du stora publik!

Idag har varit en tämligen trevlig dag. jag har bland annat repat med mitt fantstiska band bestående av Jetset-Jacob, Albatross-Anton, Flygplans-Filipps och Johannesburg-Johannes, namnen på medlemmarna är bara något jag kom på just nu bara för att jag kände för att göra det. vi har hur som helst lyckats mecka ihop en och en halv låt på endast et rep. inte bara vilka låter som helst för den delen, utan väldigt bra låtar.

I vecken överrumplades jag av den goda nyheten att coca cola vanilla har börjat säljas igen! I vanligt fall dricker jag nästan aldrig cola, men just vanillasmaken är någon man inte vill gå miste om. jag uppmanar alla mina läsare som inte prövat på denna gudomliga dryck att ta sig en smak, ni kommer med största sannolikhet falla för den.

Jag vet inte om det var den här veckan, men någon dag inte allt för långt ifrån denna var jag med om något mycket roligt och spännande. I ormsta på perongen till roslagsbanan hade en större flock troligen 14:åriga tjejer samlats för att antingen se tågets avgång av bara rent nöje eller bara se coola ut. Hur som helst passerade jag och några utav mina vänner denna flock för att ta oss in i tågvagnen, en av mina vänner levererar en sån där smått iskall blick som säger "fniss, ni är inte så tuffa" till de här 14:åriga damerna med för små fjällrävenjackor, för stora mjukisbyxor och på tok för många lager smink på sig som gör att de knappt är identifierbara. Denna blick en av mina vänner gav gjorde dessa flickor såpass upprörda att de började kasta glåpord som löd något i stil med : " 1.men du ser ju ut fan inte bättre själv ut 2. ditt jävla äckel-cp 3. ni borde dö." Denna blick min vän gav sa tydligen mer än vad han hade tänkt och gjorde dessa små flickor i stort sett ursinniga. Men vi skrattade åt detta under större delen av tågturen. så jag vill helt enkelt tacka dessa flickor för att de skänkte mig en hel del glädje och ett par kilon mer förakt mot fjortisar.

kvällens tipps : Stirra på folk du inte känner

perkulatorns flykt 2.

jag ska försöka att lite kort sammanfatta några av den gågna veckans mest spektakulära händelser. På måndagen (alltså för 8 dagar sen idag) var jag ledig och jag tror det var den dagen jag var på filmkväll och avverkade 5 filmer varav en vi såg på två gånger. på tisdagen gjorde jag också en ganska galen grej i form av våldsamt många timmars läsande i den sämsta bok sverige någonsin hostat upp, "Kalla det vad fan du vill" hete den, usch, fy och blä. Den får 1 fjäderbenstag av 5.  övriga veckan var jag i skolan där jag inte fann någon utav dagarna specielt värda att vara delaktig i, men det var jag. Den nyligen gågna helgen har varit tämligen händelserik, jag har bland annat snortat flertalet milliliter saltlösning från en porslinstallrik i samma byggnad som mannen som gick lös med en AK4 på innegården hamnade i tvist med några på den mycket tilltalande krogen "Telgelbruket" i täby en gång har bott. (jobbig mening det där, men den är korrekt)

VÄRLDSFRED!

kvällens tipps : Använd aldrig nässpray mer än rekomenderad dos som står på förpackningen. Du riskerar annars att hamna i ett tungt missbruk av nässpray.


RSS 2.0