missöde

Sitter på Astrid Lindgrens barnsjukhus med en tax som jag hittat tidigare under dagen, någon hade bundit fast den stackarn vid en stolpe utanför en mataffär i Boxholm.

Hur som helst sitter vi nu på sjukhuset för att taxen av misstag tuggat i sig tre ekonomiförpackningar med stålull vid lunchtid idag. Jag håller tummarna för att jag ska få tillbaka min stålull, och att byrackan har lärt sig en läxa.



Tax av strävhårig modell

No meat



Jag håller på dig



Freestyle



En kille som har tröttnat på allt

trip hop och starka byar av vind slår, slår, slår

Jag och min säl Juggo ligger superstenade på vardagsrumsgolvet, vi lyssnar på trip hop och äter upp den gågna veckans DN-bilagor i brist på annan proviant. Jag börjar vänja mig vid min roll som hövding i mitt hus, jag domderar med järnhand över allt och alla och diskmaskinen tuggar på, precis som planerat.

Igår hade jag hockeykväll i huset. Mycket testosteron, bröl och slagsmål. Jag lyckades dessutom betta helt rätt på resultatet av matchen, vilket blev 4-2 till Sverige mot Vitryssland. 2 kr totalt kammade jag hem, det är bara 999 998 kr mindre än 1 miljon. Så ser jag på saken. Glaset är inte halvtomt, den övre halvan är bara jävligt smutsig.

Dagens tips: Alla som har bil bör ge sig ut i trafiken för att kolla på snöstormen.

Antons nya låt låt låt låt

Här, här. Lyssna på min nya låt! http://www.myspace.com/antonholmstrand

No, I was clean for 3 months, they gave me the wrong key

Medans svt gör dokumentärer om hemskt alkoholmissbruk gör VBS likadant, fast med heroin.

Helvete vad man blir deprimerad av att se dokumentären "Swansea Love Story". Den handlar om det ökade heroinmissbruket bland unga i Wales. Jag har aldrig sett en så detaljerad drogdokumentär i mitt liv, den visar verkligen den sanna betongnarkomanen och hur ofett det är. Man skulle helt utan överdrift kalla filmen för en verklig Trainspotting, om inte värre..


Anton hittar en scanner, samt sax, penna och modemagasin






Adam Green på Popaganda @ Strand

Igår var jag på Adam Green på popaganda på strand, och det var riktigt jävla phett! För att inte tala om förbandet, Jukebox The Ghost hete dem, sjukt tight band som spelade mysig pop med mycket piano, vilket var fint.

Adam Green stegar ut på scenen iförd en nitbeklädd skinnjacka som slutar strax ovanför hans navel, han ser ut att vara riktigt jävla superhög när han blickar ut över publiken med en så bortsvävad blick en människa pallar att leverera. Han crowdsurfa i stort sett varje låt och hånglade med samtliga som stog längst fram. Vid ett tillfälle lyfte jag honom till taket när han var mitt ute i publiken. Klimaxet nåddes när han brände på med "Friends of Mine" och publiken brast ut i allsång. En fantastisk konsert!


Hajar är inte farliga eller ilskna + Top 5. ljud

Hajar är inte farliga eller ilskna! Man skall därför inte klappa till dem med sin surfingbräda bara för att de vill gripa tag i ens höft. Oke!j?

1. ljudet från en katt som spinner (rrrrrrrr)
2. ljudet från en sköldpadda som idkar samlag med en sko (uh, ih)
3. ljudet från friktionen av ett handslag (skrath, skratch)
4. ljudet från landsöverskridningen Sverige Norge (klaffs, klaffs)
5. ljudet från urålderliga flipp-flopp som klutchar mot ens häl (klutsh, klutsh, shoblääääh)



RSS 2.0