Ett psykodynamiskt skämt

Jag vill inte klaga eller så men den nästan passerade veckan har fan vart den värsta jävla kukveckan på 17 år. Hur lyckas samtliga lärare planera in ALLA prov till sista veckan innan lovet bara för att dom ska ha lite underlag för att kunna ge betyg till alla elever. Jag kan inte i min vildaste fantasi ta in logiken i deras planering. "äh! fan, vi slänger in cirkus 4 prov på en vecka så ungjävlarna få smaka på hur det egentligen är att leva" något i den stilen skulle jag tro att samtalen i deras 5000:- kronors fotöljer lyder i personalrummet. Juste! att bro på de här skinnfotöljerna och italiensktillverkade kaffemaskinerna som köps in till personalrummen gör ju lätt att notan springer iväg en hel jävla del och det resulterar i att vå skolbudjet blir ungefär lika stor som en blindtarm. det här i sin tur resulterar i att vi elver får sitta i kalla illaluktande klassrum med luftkondisionering som låter något i stil med ett Boeing som landar utan landningshjul. Allt detta för att våra smått övergödda lärare ska få sitt kaffe precis som de vill ha det och sedan avnjuta skiten i en fotölj som man slaktat 7 kossor för att bygga ihop. men vafan, inte klagar jag.

(cirka 68% stämmer av det jag skrivit)

Dagens tips : Låt maten smaka

None

Detta har inte hänt i helgen

-Jag har inte tagit lektioner i isbjörnslära
-Jag har inte varit på rhodos
-Och slutligen har jag inte deltagit i någon form av vänsterorienterad pingvinpingis. klart slut.

kvällens tips : Var minst två man vid isättning av båt.

Färjan

Färjan är nog världens bästa program. Det skulle dock inte vara någonting utan bartendern Håkan. han är nog tv-historiens roligaste, mysigaste, mest välfrisserade kille. Sättet han kan leverera ett 7 minuters tal som verkligen inte har någon som helst mening är helt fantastiskt. Är det någon jag skulle vilja ta en öl med på en inrökt sportklubb med (efter Hasse Aro såklart) så är det banne mig Håkan från färjan. vilken kille.



kvällens tips : Lägg till det där Colgate smilet.

Jag, Robot

Ett gäng som inte samlas, de bara dricker.

Jag, Robot

Ett gäng som inte samlas, de bara dricker

Efterlyst

Gud vad kul att höra Hasse Aro gå loss så in i helvete på Sveriges fotbollshulliganer under direktsändning. jag ska försöka citera på ett ungefär vad han sa i slutklämmen på ett långt utlägg om hur dumma hulliganer är. Ponera att Hasse Aro står vis sitt runda barbord i studion på efterlyst och säger "Ja, jag antar att den här jävla idioten inte har ryggrad nog att anmäla sig själv för det här, för den lär han ju redan ha supit bort". det var nog det bästa jag har hört i direktsänding, Hasse Aro får veckans utmärkelse av Anton.

kvällens tips : Va som Hasse Aro


RSS 2.0